Moikka täältä Norjasta!

Moikka täältä Norjasta!

Follow my blog with Bloglovin
Saavuin pari päivää sitten Norjaan töihin ja ajattelin aloittaa blogin kirjoittamisen näin alkuun ainakin sairaanhoitajan töistä Norjassa ja ehkä muutenkin omasta arjesta ja harrastuksista. Yksi syy blogin aloittamiseen on että kaverit ja tutut keitä kiinnostaa miten minulla täällä menee voi helposti seurata blogin kautta elämääni täällä. Toivon tietysti että blogista olisi myös apua muille Norjaan töihin haluaville ja tulenkin seuraavissa postauksissa kertomaan mitä kaikkea tulee ottaa huomioon ja kuinka toimia tänne halutessaan.

Kerronpa vähän itsestäni vielä näin alkuun. Olen 26 vuotias ja kotoisin Porvoosta, missä asun avopuolisoni ja kolmen kissan kanssa. Minusta piti tulla talonrakentaja mutta vuonna 2011 valmistuin lähihoitajaksi ja 2015 joulukuussa valmistuin sairaanhoitajaksi. Olen opiskeluaikana ja valmistumisen jälkeen tehnyt töitä kirurgian vuodeosastolla. Pidin kovasti työstäni ja työkavereistani mutta nyt oli aika kokeilla jotakin uutta. Päätinpä siis lähteä Norjaan! Siitä lisää seuraavassa postauksessa.

-Sandra

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s