Kotona

Kotona

Lensin kotiin puolitoista viikkoa sitten maanantaina, heti tiistaina lähdettiin Jyväskylään sukuloimaan ja häihin. Minun isä tuli talo(kissa)vahdiksi siksi aikaa kun oltiin reissussa. Jyväskylästä tultiin kotiin vasta sunnuntaina, nyt olen ollut muutaman päivän kotona ja kyllä omaa kotia osaa taas arvostaa kun on ollut kuukauden poissa.

Eilen kävin tekemässä keikan vanhalle työpaikalle, oli kiva nähdä vanhoja työkavereita ja vaihtaa kuulumisia. Kaikkia tietysti kiinnosti miten Norjassa meni! Vanhalla työpaikalla vähennetään miehitystä vuoroista ja sijaisia ei saisi ottaa. Jos tämä meno jatkuu Suomessa niin uskon että Norjaan ja Ruotsiin lähteviä riittää jatkossa vielä enemmän.

11.9 olisi Tromssan lähtö edessä, tällä kertaa olen kuukauden Norjassa. Sain eilen vahvistuksen asunnosta mutta Dedicarellä eivät osanneet vielä sanoa millä osastoilla olen töissä. Menen siis Tromssaan yliopistolliseen sairaalaan töihin mutta tulen luultavasti vaihtelemaan osastoa siellä ollessani. Se ei periaatteessa haittaa minua, saan kokemusta eri osastoilta ja jos pitävät minusta niin voivat sitten tilata minut pidemmäksi ajaksi tietylle osastolle töihin jatkossa. Minun mukaani lähtee yksi kissoistamme joten nyt yritän järjestellä kissan matkaa ja ottaa selvää kaikesta siihen liittyvästä.

Puolitoista viikkoa jäljellä kotona oloa ja ”lomailua”. Kavereita meinaan nähdä niin paljon kun kerkeän, tulevana lauantaina meillä on kavereiden kanssa rapujuhlat ja 9.9 lähden juoksemaan Tough Viking juoksukilpailun ystäväni kanssa Helsinkiin! Minulle iski nyt vaan joku jäätävä flunssa, toivottavasti tämä menisi nopeasti ohi ettei tarvitse sängyn pohjalla maata.

 

flower
Kotipiha.
MAISA
Maisa-neiti.
pablo
Pablo, herrasmies joka pääsee mukaan Norjaan. 

Mukavaa syksyn alkua!

-Sandra

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s