Pari mutkaa matkassa

Pari mutkaa matkassa

Kello on 5.45, istun autossa matkalla Helsinki-Vantaa lentokentälle, Pablo maukuu kantokopassa vieressä. Jännittää vähän miten lento menee ja paljonko Pablo pitää meteliä lennon aikana, Pablon ääni ei ole mitenkään pieni ja siro.

Minun oli tarkoitus lentää keskiviikkona Helsinki-Vantaalle hakemaan Pablo ja lentää heti kissan kanssa takaisin Tromssaan Oslon kautta. No lentoni Oslosta Helsinkiin oli yli tunnin myöhässä joten en kerennyt lähtöselvittää Pabloa. Eläimet pitää lähtöselvittää vähintään tuntia ennen lentoa. En olisi itsekään kerennyt kyseiselle lennolle. No soitin Norwegianille ja heillä ei ollut lentoja sinä iltana tarjolla eivätkä halunneet korvata lentojani. Olin varannut heidän antamien ohjeiden mukaan lennot erikseen koska tarkoitukseni oli matkustaa kissan kanssa takaisin Norjaan, erikseen tilatuissa lennoissa pitäisi Norwegianin mukaan olla yli 120 minuuttia että he korvaavat myöhöstymisen. Minun lentojeni välissä oli 95 minuuttia. Tein asiasta reklamaation sillä olin tilannut lennot juuri niin kuin minulle ohjeistettiin.

Päätin lentää takaisin Tromssaan SAS:illa mutta torstaina ei mennyt sopivia lentoja joten tilasin lennot täksi päiväksi (perjantai). Toivotaan että tämä matka menee suunnitelmien mukaan ja päästän tänään perille Tromssaan.

Minulla olisi ollut työvuoro torstaina Tromssassa mutta onneksi he ottivat asian tosi hyvin kun soitin ja kerroin mitä on tapahtunut ja että olen Suomessa. Onneksi minulla on viikonloppu vapaa ettei tarvinnut perua muita vuoroja. Norjassa näyttää olevan hieman erilainen suhtautuminen poissaoloihin kuin Suomessa, vaikka onhan minulla pätevä syy olla poissa.

Matkustan ensimmäistä kertaa eläimen kanssa ja voin kertoa että oli aikamoinen selvittäminen miten eläimen kanssa voi matkustaa. Lentoyhtiöillä on esimerkiksi eri käytännöt sen suhteen että saako kissa matkustaa matkustamossa jne. Tästä teen joskus oman postauksen kun kerkeän.

Hauskaa viikonlopun alkua!

-Sandra ja Pablo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s